Home Reseller worden

Reseller worden

Bij Clean Your Ride draait alles om het opbouwen van een hechte community van professionals die onze passie voor het vak delen. Als detailer kun je profiteren van een B2B-korting op het merk YumCars. Meld je eenvoudig aan via het onderstaande formulier.

Wil je reseller worden van YumCars in Europa en het merk samen met ons vertegenwoordigen? Neem dan eveneens contact met ons op via het formulier. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde partners die ons helpen om de hoogwaardige producten van YumCars bij een breder publiek te introduceren. Als reseller krijg je niet alleen toegang tot exclusieve kortingen, maar ook tot ondersteuning en marketingmateriaal om je bedrijf te laten groeien.

Of je nu een detailer bent die zijn dienstverlening wil verbeteren met topkwaliteit producten of een ondernemer die een sterk merk wil vertegenwoordigen, we verwelkomen je graag in ons netwerk. Vul het onderstaande formulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we de standaard voor autoverzorging in Europa naar een hoger niveau tillen.

Registreren

Factuuradres van de klant